Første storsamling for menighetsråd og ansatte

Ansatte og menighetsrådsrepresentanter innehar nøkkelroller når det gjelder hvordan Den norske kirke i Stavanger arbeider og fremstår i framtiden. Disse blir også viktige endringsagenter i menighetene sine. Derfor arrangeres det storsamlinger for disse i mars og april.

Samlingen 17.mars er for menighetsrådsleder, nestleder, fellesrådsrepresentant, daglig leder, sokneprest og en representant for hver av arbeidstakerorganisasjonene.

Samlingen 12.-14.april er for andre ansatte, og de velger selv hvilken dag de vil være med:

Tirsdag 12.april kl. 09.00-12.30 i Madlamark kirke.
Onsdag 13.april kl. 09.00-12.30 i St. Petri kirke.
Torsdag 14.april kl. 11.30-15.00 i Stokka kirke.

De som ikke har fått mail via sin daglige leder, kontakter prosjektleder Tor Magne Nesvik direkte på tor.magne.nesvik(at)stavanger.kommune.no for påmelding.
Alle ansatte, også de som ikke blir med på samlingene, bes fylle ut følgende samtale-/spørreskjema: