Ledige tidspunkt og påmelding

På neste side klikker du på "Ny registrering" for å søke etter ledige tidspunkt og bestille dåp. Når du har sendt forespørselen vil du etter 1-2 virkedager få en epost med bekreftelse på at ønsket tidspunkt er ledig.

Dersom du ikke har alle opplysningene kan du likevel lagre og sende forespørselen. Du kan legge inn resten av opplysningene på et senere tidspunkt ved å klikke på "Jeg vil åpne en registrering". (Detaljer om barnet og én forelder må legges inn for å kunne lagre og sende forespørselen)

NESTE SIDE

Du kan også ringe oss for å sjekke ledige datoer og registrere dåp. Dersom ingen ledige tidspunkt passer eller du har andre spørsmål kan du også ta kontakt med oss! Vi vil så godt som mulig legge til rette for deres ønsker.

Kirkens Servicetorg, tlf: 51 84 04 00 epost: post.stavanger@kirken.no