Opplevelsestid 8-åringer

Hvem: De som fyller 8 år dette kalenderåret med voksenfølge

Når: september

Datoer 2017: kommer

To samlinger ettermiddagstid + gudstjeneste:

Samling 1

Samling 2 Søndag

Samling 3

Opplevelsestid mai 2017 må dessverre avlyses på grunn av for få påmeldte. Vi flytter istedenfor hele Opplevelsestid til september, og sender ut nye invitasjoner da.

Last ned invitasjon her (kommer)

Meld deg på her (kommer)

Samling 1:

VANDRING - i samarbeid med diakon

Vi skal vandre sammen over Tastaveden. På veien mot Tasta kirke møter vi noen som kaller seg for pilegrimer. Vi lærer litt av hvert av dem, har leker og spiser mat sammen.

Samling 2:

Gudstjeneste

Vi skal få delta på gudstjenesten – som er UTE på kirkebakken. Oppmøte ved Tasta kirke kl. 10.00. Gudstjenesten begynner kl.11.00.

Samling 3:

SPEIDING - i samarbeid med KFUK-KFUM-speideren

Vi får være med speiderne og lære speidertriks og spise speidermat.

Her får du bli med på friluftsaktiviteter, løse oppgaver og lære deg nye ferdigheter som du kan ha nytte og glede av senere. Sammen med noen av speiderne skal vi ha det kjekt sammen og bl. a. lage bål og steike pinnebrød og pølser. Og så blir det en løype med poster som har forskjellige utfordringer både for hender, føtter og hodet.

Invitasjoner blir sendt i posten til alle døpte i Tasta sokn.

25. mai 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Tasta menighet Powered by Agrando