4-årsbok og familiegudstjeneste

Hvem:Fireåringer med voksenfølge

Når: oktober. Datoer høsten 2017: kommer

Vi i Tasta kirke ønsker å gi deg en bok som heter
«Min kirkebok 4».

Vi inviterer deg og hele familien din til familiegudstjeneste en gang på høsten. Da skal du få utdelt din helt egen 4-årsbok. Etter gudstjenesten blir det noe å drikke og noe godt å bite i.

Vi vil også invitere deg og en voksen til en samling på forhånd for at vi skal bli bedre kjent med hverandre og for at dere skal bli kjent med kirken her oppe på haugen. Dette er en samling hvor vi synger, leker og leser litt fra boka sammen. Du får også hilse på presten vår.

Vi håper mange kan komme på denne samlingen, men det viktigste er at dere kommer på familiegudstjenesten så du kan få 4-årsboken.

Håper å se deg i kirken!

Invitasjoner blir sendt i posten til alle døpte. Dersom dere ikke har fått invitasjon er dere alikevel hjertelig velkomne.

Det er flott om dere kan melde dere på, så vi kan beregne kveldsmaten + få skrevet navn i bøkene. Har dere glemt å melde dere på er det likevel fritt fram å komme.

25. mai 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Tasta menighet Powered by Agrando