Konfirmasjonstid i 9. klasse

Påmeldingsfrist for konfirmanttiden er 15. juni 2016.

Konfirmant 2017 påmelding Tasta Menighet

Konfirmasjon 2017 - noe for deg? Tror du? Tviler du? Litt nysgjerrig på Jesus? Ditt valg! Din kirke! Velkommen til konfirmasjonstid i Tasta kirken. Bibelen forteller at dåpen er Guds gave til oss. Dåpen er et synlig tegn på Guds kjærlighet, og at den døpte er en del av kirken. Det er dette som blir bekreftet ved konfirmasjonen. Selve ordet konfirmasjon betyr å bekrefte. For å bli konfirmert må du være døpt. Hvis du ikke er døpt, kan du bli det i løpet av konfirmanttiden. Vi håper det du erfarer i konfirmanttiden kan hjelpe deg med viktige valg i livet.

Konfirmasjonstid - Hva er det?  Stikkordet for det som skjer i Tasta er "litt av alt". Av og til løser vi gruppeoppgaver, ser en film, deltar på seminar eller diskuterer store spørsmål. Kanskje brenner vi bål og steker pølser, mens vi undrer oss sammen? Vi ønsker å gi deg muligheten til å lære og erfare mer om temaer som tro/tvil, etikk og Gud. Dette skjer altså gjennom samtale, aktivitet, drama og kanskje litt kreativt arbeid også? Du trenger ikke å mene så mye eller å ha tenkt på store spørsmål for å bli konfirmant. Kanskje har du nettopp det, og kan nå få anledning til å dele dine tanker med andre? Uansett: Det viktigste er at du er villig til å delta i opplegget. :-)

Undervisningen varierer mellom gruppesamlinger og storsamlinger, fellessamlinger, fellarrangement og gudstjenester. Forutsigbarheten ligger i at tirsdag er konfirmantdag, oftest kl. 15-17. I tillegg kommer søndager og noen helger. Konfirmantundervisningen for 2017 konfirmantene starter tirsdag 23. august kl.15-17 2016.

27.august 2016 har vi konfirmantlørdag fra ca 12 -19. Vi er i Tasta kirke, sammen med mange flotte ungdomsledere, leker, lærer og spiser god mat sammen - synger, og ser kanskje en film. Dette er en samling vi forventer at alle konfirmantene deltar på.

28.august 2016 presenteres alle konfirmantene i gudstjenesten kl. 11. Da forventer vi at alle konfirmantene kommer, og har med seg foreldre. Vi deltar på gudstjenesten sammen, og konfirmantene kommer fram gruppevis, og får lest opp navnet sitt.

Konfirmantweekend 4.-6. november 2016! Vi reiser til Holmavatn på Varhaug for teambuilding, aktiviteter, undervisning og masse gøy. Denne helgen håper vi alle har lyst til å være med på!

Mer informasjon kommer senere, når planene for neste år er mer fastlagt.
Dersom du lurer på noe, ta kontakt med:

Ingrid Hellang, kateket
Telefon: 51 54 51 84/ 98679874