Konfirmasjonstid i 9. klasse

Påmelding til konfirmasjon 2018 her

Oppstart på konfirmasjonssamlingene er i august 2017 og selve konfirmasjonsgudstjenestene er i mai 2018.

Konfirmasjonstiden i Tasta menighet har stikkordet «Litt av alt». Av og til løser vi gruppeoppgaver, ser en film, deltar på seminar eller diskuterer store spørsmål.

Kanskje brenner vi bål og steker pølser, mens vi undrer oss sammen?

Du trenger ikke å mene så mye eller å ha tenkt på store spørsmål for å bli konfirmant. Kanskje har du nettopp det, og kan nå få anledning til å dele dine tanker med andre? Uansett: Det viktigste er at du er villig til å delta i opplegget.

Vi ønsker å gi deg muligheten til å lære å erfare mer om temaer som tro/tvil, etikk og Gud. Dette skjer altså gjennom samtale, aktivitet, drama og kanskje litt kreativt arbeid også?

Påmeldingen til konfirmasjon 2018 i Tasta menighet vil være tilgjengelig fra 3.mai.

Brosjyrer er sendt ut i posten. Ta med utfylt konfirmantavtale onsdag 3.mai.

Lurer du på noe? Ta kontakt med

Ingrid Hellang, kateket
Telefon: 51 54 51 84/ 98679874