Dansegruppa JOY

Danseglede - bli med!

Alle danseglade barn på Tasta som går i 3.-5. klasse inviteres til å være med i dansegruppa JOY!

Instruktørene Ingrid og Jenny skal lære dere mange kjekke danser, og noen ganger skal dere også opptre for andre.

JOY øver annenhver torsdag kl. 17.00-18.30 i Tasta kirke. På øvelsene er det viktig med joggebukse, joggesko, drikkeflaske og en hårstrikk eller pannebånd dersom du har langt hår.

Det er bare 12 plasser i JOY, så det er lurt å være rask med å melde seg på. Kontingenten er 200 kr. pr. år. Meld deg på inne på her.

Vårens øvelser:

12.januar

26.januar

8.februar

22.februar

8.mars

22.mars

5.april

19.april

23.april - vi deltar på familiegudstjenste i Tasta kirke!

Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med Pia på 51 54 51 80/91 eller på mail.

Dersom du kjenner noen som vil danse, men som ikke går i 3.-5. klasse, så kan de være med, så lenge det er ledige plasser.