Retreat + Pilegrim

Program for Utstein Pilegrimsgard / Pilegrimsvandringer - våren og sommeren 2017

Utstein Pilegrimsgard er Stavanger bispedømmes senter for stillhet, bønn, pilegrimsvandring og åndelig veiledning. Utstein Pilegrimsgard ligger vakkert til i nærheten av Utstein kloster på Mosterøy.

STILLHET / RETREAT. Her kan du komme som deltaker på en retreat. Å delta på retreat er å ta deg selv på alvor. Ta en pause fra absolutt alt: jobb, forpliktelser, aviser og sosiale medier. Vær sammen med deg selv noen dager. Kjenn etter dine behov, lengsler og følelser. Åpne dine sanser, utforske og oppdage!

PILEGRIMSVANDRING. Å gå sammen med andre er en spesielt god måte å være sammen med andre på. Når vi deler opplevelser og erfaringer blir vi rikere og sterkere. Gå vi i tidligere generasjoners fotspor kan vi lære mye av vår arv og historie. Å være pilegrim er å være i bevegelse, bevege andre og bli beveget!

Les mer om Utstein Pilegrimsgard og last ned programmet for våren og sommeren 2017 HER.

25. mai 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Tasta menighet Powered by Agrando