Rapport fra Tårnagenthelg 2017

AGENTsprell i Tasta:

17 flotte 3.-klassinger var Tårnagenter i Tasta denne helgen!

De møtte spent opp lørdag formiddag; fikk agentbevis, lærte å ta fingeravtrykk fra en ekte politietterforsker, bygde agenttårn av marshmellows og spagetti, lærte Tårnagentsangen, klatret i kirketårnet med ordentlig klatreutstyr, spiste agentpizza og sprang kirka rundt på leit etter de fem forsvunnede kirkeskattene. Alle kirkeskattene ble funnet, og de kunne fortelle foreldre og søsken hva de hadde gjort i løpet av dagen, på hentesamlingen, før Håvard prest takket for i dag med å lyse velsignelsen over alle som stod samlet under kirketårnet. 3 ganger 3 slag i klokkene markerte slutten på dagens oppdrag.

Siste agentoppdrag var å feire gudstjeneste på søndag, hvor agentene gikk i prosesjon, leste bønner, tente lys, sang Tårnagentsangen, hadde lagt ut hemmelige agentoppdrag til menigheten under kirkebenkene og fikk møte agent Pelle Bendik under talen.

AgentOPPDRAG utført!

Takk for ei superkjekk helg!

Hilsen Maren, Ingrid og Håvard! (også kjent som agent 001, 002 og 003)

Bilder kommer! :)