Konfirmasjon i 2018

KONFIRMASJON 2018 – NOE FOR DEG?!

Oppstart på konfirmasjonssamlingene er i august 2017 og selve konfirmasjonsgudstjenestene er i mai 2018.

Tror du? Tviler du? Litt nysgjerrig på Jesus? Tasta kirke inviterer DEG til konfirmasjonstid. Konfirmasjonsundervisningen for 9.klassinger starter 22.august 2017. Helgen 10.-12.november drar hele gjengen på felles weekend til Holmavatn. Ser mer informasjon på vår hjemmeside. For å bli konfirmert må du være døpt. Hvis du ikke er døpt, kan du bli det i løpet av konfirmanttiden.Vi håper det du erfarer i konfirmanttiden kan hjelpe deg med viktige valg i livet.

Konfirmasjonstiden i Tasta menighet har stikkordet «Litt av alt». Av og til løser vi gruppeoppgaver, ser en film, deltar på seminar eller diskuterer store spørsmål. Kanskje brenner vi bål og steker pølser, mens vi undrer oss sammen?

Du trenger ikke å mene så mye eller å ha tenkt på store spørsmål for å bli konfirmant. Kanskje har du nettopp det, og kan nå få anledning til å dele dine tanker med andre? Uansett: Det viktigste er at du er villig til å delta i opplegget.

Vi ønsker å gi deg muligheten til å lære å erfare mer om temaer som tro/tvil, etikk og Gud. Dette skjer altså gjennom samtale, aktivitet, drama og kanskje litt kreativt arbeid også?

Påmeldingen til konfirmasjon 2018 i Tasta menighet er allerede i gang.

Vi ønsker at du melder deg på snarest mulig, og innen sommerferien.

Etterpåmelding er mulig fram til 22.august.

Brosjyrer er sendt ut i posten.

Konfirmanter må også levere utfylt konfirmantavtale.

Ta gjerne kontakt ved behov:

Før 27.05/etter 17.08     Ingrid Ø. Hellang   mob. 986 79 874 / ih434@kirken.no

Fra 27.05 til 17.08          Turid Helgeland        tlf. 51 54 84 83 / th645@kirken.no

25. mai 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Tasta menighet Powered by Agrando