4-årsbok og Alle sammen-gudstjeneste

Alle 4- åringer inviteres til kirka!

Hvem:Fireåringer med voksenfølge

Når: oktober.

Datoer høsten 2017:

1. Ettermiddagssamling med presten torsdag 19.oktober.

2. Utdeling av bok på Allesammen-gudstjeneste søndag 22.oktober.

Vi i Tasta kirke ønsker å gi deg en bok som heter
«Min kirkebok 4».

Vi inviterer deg og hele familien din til Alle sammen-gudstjeneste 22. oktober. Da skal du få utdelt din helt egen 4-årsbok. Etter gudstjenesten blir det noe å drikke og noe godt å bite i.

Torsdag 19. oktober vil vi også invitere deg, sammen med en voksen, til en samling  for at vi skal bli bedre kjent med hverandre og for at dere skal bli kjent med kirken her oppe på haugen. Dette er en samling hvor vi synger, leker og leser litt fra boka sammen. Du får også hilse på presten vår.

Vi håper mange kan komme på denne samlingen, men det viktigste er at dere kommer på Alle sammen-gudstjenesten så du kan få 4-årsboken.

Håper å se deg i kirken!

Invitasjoner blir sendt i posten til alle døpte. Dersom dere ikke har fått invitasjon er dere likevel hjertelig velkomne.

Det er flott om dere kan melde dere på, så vi kan beregne kveldsmaten + få skrevet navn i bøkene. Har dere glemt å melde dere på er det likevel fritt fram å komme.

Last ned invitasjonen her

Påmelding her