Konsert Tønes Tasta kirke 16. nov. kl. 20.00.

Tønes med nytt album i høst og nå konsert i Tasta kirke.

Vi inviterer til konsert i anledning Tasta kirke sitt 40-årsjubileum

Tre spellemannspriser har han - til nå, kritikerjubel og ikke minst publikumsbegeistrende konserter. Mollstemt, nært, vittig og nå muligens litt mer alvorlig. Uansett er det fortsatt små obersvasjoner på Haua-dialekt, om de små tingene som gjør at vi både husker og ignorerer hverandre og om tilstelninger med ulike grader av suksess.

Tønes er en av landets mest allsidige liveartister og har siden starten i 1996 oppsøkt både hovedstaden og steder i geografien du ikke visste eksisterte opptil flere ganger. Alltid til humrende smil og dundrende applaus. Med fullt band, men også alene på en liten scene

Til Tasta kirke kommer Frank Tønnessen sammen med flere musikere, som et av arrangementene i anledning Tasta kirke sitt 40 års-jubileum. Vi gleder oss stort til denne høstkvelden sammen.

Billettpris kr 200,-. Forhåndssalg: Stikk innom/ta kontakt med kontoret i Tasta kirke, Fagerstølveien 9 B, Stavanger. Kan betale med VIPPS (Tasta sokn/konsert) ETTER avklaring om billett. Ledige billetter vil bli solgt ved inngangen. Dørene åpner kl. 19:30.

Velkommen til konsert i kirka!