Lys våken!

Til deg i 6. klasse - bli med på Lys Våken!

Hei 6.-klassing i Tasta bydel! Har du lyst til å være med på noe spennende?

1. søndag i advent er det kirkas nyttårsaften! Dette skal vi feire sammen med kirker over hele landet! Lørdag 2. til søndag 3. desember inviterer vi deg som hører til i Tasta eller Vardeneset menighet til å være med og sove i Vardeneset kirke!

Vi samles lørdag 2. desember kl. 17 i Vardeneset kirke. Der skal vi leke, bli kjent med hverandre, lage gudstjeneste, utforske kirka, spise god mat, og sist, men ikke minst, overnatte i kirka!

På søndag spiser vi frokost sammen, så blir vi med på gudstjenesten kl 11 og viser hvor gøy vi har hatt det!

På youtube.com/vardenesetmenighet kan du se videoer fra tidligere Lys Våken!

Snakk med de voksne i huset og be dem melde deg på innen mandag 27. november

Det du trenger å ha med deg, får du vite i en epost som vi sender ut til alle som har meldt seg på!

Håper du vil være med!

Til foreldre/foresatte

Helgen 2.og 3.desember skal Tasta og Vardeneset menigheter sammen ha overnatting i Vardeneset kirke for 6.-klassingene! Vi ønsker at de skal få være med og feire kirkens nyttår- nemlig natt til 1. søndag i advent. Denne feiringen kalles "LysVåken" og arrangeres i hele Norge som en del av trosopplæringen i Den norske kirke.

For å klare å gjennomføre denne helgen er vi avhengige av hjelp! Vi trenger voksne som kan være med og lage mat, være med på aktivitetene og ikke minst noen som kan være nattevakter! I påmeldingsskjemaet på nett kan du krysse for når du kan bidra.

LysVåken koster kr. 150* (kontant/kort)

*Dersom prisen er et hinder, ta kontakt!

Lys Våken! er en del av trosopplæringstilbudet i Vardeneset og tasta menigheter, og er et hjelpemiddel for å følge opp løftene som gis i dåpen. Vi ønsker å invitere alle døpte og tilhørende mellom 0 og 18 år til minst en samling i året rettet mot den enkelte aldersgruppe. Vi bruker mye film og foto i Vardeneset kirke, og deltakelse i trosopplæringstiltak innebærer tillatelse til publisering av bilder og film f.eks i menighetsblad og på nett. Ta kontakt hvis du har spørsmål om dette eller ønsker reservasjon.

For spørsmål, kontakt den menigheten du tilhører:
Vardeneset: Torill Rosland på tlf: 51 83 66 94 eller tr567@kirken.no (Trosopplærer)
Tasta: Ingrid Hellang på mob: 986 79 874 eller ih434@kirken.no (Kateket)

Påmelding på Vardenesets nettside