Konfirmant 2019
<b>Konfirmant 2019<b>

Velkommen som konfirmant i Tasta kirke!

I Tasta kirke har vi hvert år mange flotte konfirmanter vi gleder oss over å få være sammen med! Nå gleder vi oss til å bli kjent med et nytt kull av flotte ungdommer!

Dersom du begynner i 9. klasse til høsten, er du hjertelig velkommen til konfirmasjontid hos oss.
Enten du er døpt eller ikke.
Enten du tror eller tviler.

Vi lover deg en variert konfirmasjonstid! Her får du lære om Jesus - hvem han var, hva han gjorde og hva han gjør. Vi dykker sammen ned i livets store spørsmål. Kanskje får du svar på noen av dine spørsmål underveis. Vi undrer sammen, leker sammen, spiser sammen. Vi er i kirka, vi reiser på tur og vi møter andre ungdommer.

Les mer om konfirmasjonstid i Tasta kirke i brosjyren som er sendt ut til alle ungdommer født i 2004. Har du ikke fått brosjyren? Ta kontakt med oss, så sender vi den.

BROSJYRE KONFIRMANT 2019

MELD DEG PÅ HER