Vår store dag – hvordan får vi feiret kjærligheten i koronatiden?


Vi hjelper dere med den spesielle dagen! Vi legger til rette for en fin vielse tilpasset situasjonen med nødvendige smitteverntiltak.

 

Ta gjerne kontakt med oss for å prate litt igjennom hvordan og når vielse kan gjennomføres. Søk opp aktuell menighet her på nettsiden og finn kontaktinformasjon til presten eller ring servicetorget på tlf. 51 84 04 00.
Datoene som er tilgjengelige i bryllupspåmeldingen her på nettsiden er et utgangspunkt, men det vil være mulig for vielse andre tidspunkter også.
 
Vi oppfordrer til avstand, god hygiene og å avstå fra fysisk kontakt
Det er satt begrensninger på antall deltakere. Vi følger til enhver tid myndighetenes føringer. Det er derfor viktig å planlegge seremonien for å ivareta antall og avstandsregler, samt byggets utforming og kapasitet. Du vil kunne oppleve at noen gjester blir avvist i døren dersom antallet gjester gjør at vi ikke klarer å overholde tiltakene. Vi ber om forståelse for dette.
De nasjonale tiltakene er satt for å begrense og bremse spredning av viruset. Vi vil bidra i denne dugnaden og henstiller på det sterkeste til at vielsesseremonier begrenses til de nærmeste og til et begrenset antall som gjenspeiler gjeldende retningslinjer. Dette gjelder både inne i seremonirom og utenfor kirken. Brudeparet og gjester må være friske, og ikke i karantene av noe slag. Følg ansattes henvisninger. Avstanden mellom mennesker skal være én meter og to meter ved sang. Personer i samme husstand kan sitte samen. Hold også avstand utendørs. Praktiser gode hygienerutiner. Ta med egen drikke, unngå toalettbesøk om mulig og avstå fra fysisk kontakt.
En god klem og ett håndtrykk er vanligvis naturlig adferd i det vi feirer brudeparet! Nå må vi dessverre finne andre måter å vise glede og begeistring. Et smil, et vennlig blikk eller gode ord kan være gode alternativer. 
 

Tilbake