Hva skjer i Ukirke?

Mat&prat
Hver torsdag i studieåret arrangeres Mat&prat i Ukirke! Kom og spis middag med oss! På Mat&prat kan du møte nye og gamle venner for en god drøs, spille eller kanskje ha en quiz :) Noen ganger har vi et spesielt tema, og lager mat fra forskjellige land. Vi lager egne arrangementer for hver torsdag der du kan se hva som skjer. Følg med på Facebook-siden vår! Maten koster 30 kroner. Du kan betale kontant eller via Vipps. Hvis du vil være med og lage maten kan du komme allerede klokken 17 :) Har du spørsmål - send oss en melding :) Allergier? Vi tilrettelegger maten for deg hvis vi får beskjed senest dagen før

Tirsdagsåpent
Velkommen inn i stua vår! Tirsdagsåpent er for deg mellom 15 og 20 år som vil komme og slappe av, gjøre lekser, spille spill, møte venner, prate med noen. Alltid litt mat og drikke.

Spill&chill
Spill&chill er for deg som liker å kort-og brettspill! Vi møtes to ganger i måneden i Ukirke - av og til drar vi ut av huset for å utforske andre spill som byen tilbyr.

DIY
Do It Yourself (DIY) er en hobbygruppe der du kan bli med for å lære håndarbeid og andre kunstsaktiviteter. DIY har hatt juleverksted, laget konfekt og vil starte med sy om-prosjekter når Gjenbruksbutikken åpner.

Internasjonale kvelder
I samarbeid med NMS og NMSU har Ukirke et globalt engasjement, slik de fleste kirker har. Prosjektet vi støtter er i Brasil, vi støtter blant annet skoler for studenter og barn. Når vi arrangerer internasjonale kvelder tar vi opp globale spørsmål for å lære mer, vise solidaritet og gjøre praktiske handlinger for å gjøre en forskjell.

Gudstjeneste
Velkommen til gudstjeneste i Ukirke! Hver første søndag i måneden møtes vi til kveldsmat, gudstjenestefeiring og kirkekaffe. Vi starter kl 18. med kveldsmat og gudstjeneste kl. 19. Etter gudstjenesten vil det være mulig å bli igjen for litt kirkekaffe, eller kanskje du trenger noen å prate med om ting du tenker på? Du kan snakke med oss.

Gjenbruksbutikken
I høst starter NMS Gjenbruk opp gjenbruksbutikk i butikklokalet som tilhører bedehuset. Her kan du engasjere deg frivillig og helt praktisk ta ansvar for miljøbevisste og klimavennlige valg i samfunnet vårt!

Sjelesorg og veiledning
Trenger du noen å snakke med? Har du spørsmål om tro og livssyn, eller grubler du på eksistensielle spørsmål? Har du opplevd noe du trenger å dele med en du kan stole på? Vi tilbyr samtalepartnere (prester, diakoner og andre erfarne veiledere) som kan hjelpe deg å ventilere noe av det du bærer på. Ta kontakt med Anne Margrethe.

Kontakt:

Prosjektleder og prest